WEGENWERKEN ZONE K.F.C.H.SINAAI.

RIOLERINGSWERKEN DORPSKERN SINAAI: STAND VAN ZAKEN EN AANGEPASTE PLANNING !

 

 

Beste,

op maandag 23 oktober start de derde en laatste fase van de rioleringswerken in Sinaai. Hierbij brengen wij u op de hoogte van de planning van de werken (zie ook plan in bijlage).

Fase 3A

  • Rioleringswerken op het kruispunt van de Dries en de Vleeshouwersstraat en in de fietswegel die naar de sporthal loopt, van maandag 23 oktober tot maandag 13 november.

  • De site Ter Beke blijft bereikbaar via de andere kant van de Vleeshouwersstraat.

Fase 3B

  • Rioleringswerken in de Vleeshouwersstraat ter hoogte van de toegang tot de site Ter Beke en in de toegangsweg zelf, van maandag 13 november tot midden december.

  • Tijdelijke circulatieroute om de site bereikbaar te houden: inrit via de weg naast bakker Bart in de Vleeshouwersstraat, uitrit via de fietswegel die naar het kruispunt Vleeshouwersstraat/Dries leidt.

In beide fasen kunnen voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) steeds door de werf gaan.

De afwerking van de bovengrond van fase 3A en fase 3B start midden december. De streefdatum voor de volledige afwerking van het project is 1 maart 2018. Alle data in deze planning zijn richtinggevend en zijn onder voorbehoud van het weer en technische omstandigheden. Bij wijziging van de plannen zal verdere info volgen.

K.F.C.H.SINAAI.

Onderstaande link naar plan omleiding en wegeniswerken Fase 3B – 3B

Rioleringswerken Vleeshouwersstraat laatste fase (3B)