INSCHRIJVINGEN SEIZOEN 2020 – 2021

Beste spelers, ouders,

Aangezien het huidige voetbalseizoen ten gevolge de coronamaatregelen spijtig genoeg abrupt tot een einde gekomen is, zijn we volop bezig ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen en zijn we tot een oplossing gekomen om de inschrijvingen hiervoor te organiseren.

Hierbij vinden jullie allemaal een link naar een online document dat jullie dienen aan te vullen per speler. Hierbij worden, zoals bij de normale inschrijvingen, de gegevens van de speler vergeleken met de info die wij bezitten op dit moment. Door dit document aan te vullen en te verzenden, is de inschrijving voor het komende seizoen ook volledig. Dit dient te gebeuren voor 25 april, vanaf die datum worden de resterende plaatsen opengesteld voor iedereen.

inschrijvingsformulier

Aangezien we ons als club ook bewust zijn van de onzekere tijden die voor iedereen momenteel gelden, bieden we iedereen ook de mogelijkheid om, indien gewenst, de betaling uit te stellen tot ten laatste 31 mei 2020. De tarieven voor inschrijving in onze club blijven ook ongewijzigd, namelijk €275 voor het 1e kind, €250 voor broers/zussen. Het is zeer belangrijk om als mededeling te vermelden: Naam + voornaam speler + geboortedatum. Het rekeningnummer is BE38 2930 1361 0872. Gelieve ook een afzonderlijke betaling uit te voeren per speler met de daarbij horende mededeling.

Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, zullen jullie de kledijcode doorgestuurd krijgen. Jullie kunnen op dezelfde wijze bestellen als het voorgaande seizoen, namelijk via onze webshop op https://kfchsinaai.clubwereld.nl/ . Instructies hieromtrent ontvangen jullie samen met de kledijcode. Vorig seizoen hadden we een nieuwe kledinglijn, waardoor iedereen het standaardpakket diende te kiezen. Dit seizoen kunnen de leden van het afgelopen seizoen ook opteren om dit budget vrij te besteden. Gelieve zeker de kledij te bestellen op naam van de speler, om misverstanden te vermijden en deze aan de juiste persoon te kunnen bezorgen.

Van zodra de kledij geleverd wordt op de club, kunnen jullie de kledij ophalen, samen met de steunkaarten, abonnementen voor de seniors en documenten voor de mutualiteit. Verdere communicatie hierover volgt later. Bij vragen kunnen jullie ons altijd contacteren via jeugdkfchsinaai@telenet.be of via 0479/74.94.51.

Verzorg jullie allemaal goed, let goed op elkaar en vooral: blijf in uw kot.

Met sportieve groeten,

KFC Herleving Sinaai